+387 52 304-050 info@cromex.ba

Cromex prezentovao nove proizvode: Bojlere, spremnike i toplotne pumpe – fokus na ekonomičnosti i dobroj servisnoj podršci

U subotu 28.10.2023. je u AGK-u, trgovini za centralno grijanje i vodoinstalacije, u Kozarcu kod Prijedora održana prezentacija, na kojoj je preduzeće Cromex prisutnima izložilo najnovije inovacije za održiva klimatska rješenja.

Riječ je o novim proizvodima i lokalnom rješenju, kojeg je projektovao Cromex tim u saradnji sa Mašinskim fakultetom iz Banja Luke. Fokus novih proizvoda je na iznimno ekonomičnim sistemima grijanja, hlađenja i akumulacije tople vode, koristeći toplotne pumpe, bojlere i spremnike.

Ono što izdvaja Cromex od drugih u ovom sektoru na našem području je njihov izvanredno stručan tim servisera i sposobnost izrade projekata kako za stambene i poslovne objekte, tako i za velike industrijske komplekse. Važno je napomenuti da se industrijske pumpe isporučuju isključivo u sklopu projekata. U saradnji s Mašinskim fakultetom iz Banjaluke, Cromex ima na raspolaganju stručnjake koji su sposobni izraditi komplektnu projektnu dokumentaciju.

Prisutni su u izložbenom salonu mogli vidjeti elemente, mogućnosti i snagu sistema grijanja toplotnih pumpi, bojlera, popratne opreme, ali i diskutovati o mogućnostima i podršci koju preduzeće nudi potencijalnim kupcima.

Posebna pažnja se posvećuje rješavanju sistema grijanja i hlađenja unutar objekata, te rješavanju problema koji se javljaju u ovim sistemima, pružajući kupcima sigurnost koju do sad nisu imali.

Inox Bojleri su specifični po svom kvalitetu i materijalu. Izrađeni su od nehrđajućeg čelika te zahvaljujući narebrenoj cijevi imaju veću površinu zagrijavanja. Spremnici i bojleri izolovani su poliuretanskom pjenom od 4cm, što doprinosi boljem i dugotrajnijem zadržavanju toplote. Da bi upotpunili priču o energetskoj efikasnosti ovim proizvodima smo pridružili i toplotne pumpe. Naše toplotne pumpe su opremljene najnovijom tehnologijom i prilagođene zahtjevima grijanja i hlađenja prostora.

U saradnji sa AGK Trgovinom, opremamo naše proizvode kvalitetnim materijalom koji omogućava najbolje performanse. Također, naši proizvodi su izloženi u AGK Trgovini, pružajući kupcima priliku da se upoznaju sa prednostima ovih proizvoda.

Pročitajte

U posljednjih 10 godina, Cromex je kontinuirano investirao u restauraciju i izgradnju novih objekata kako bi stvorio prostor za nove mašine i odjele. S početnih 60m2, proširili smo se na 0,7 ha, a potom preuzeli dodatnih 5,2...

U posljednjih 10 godina, Cromex je kontinuirano investirao u restauraciju i izgradnju novih objekata kako bi stvorio prostor za nove mašine i odjele. S početnih 60m2, proširili smo se na 0,7 ha, a potom preuzeli dodatnih 5,2...

Cromex nastavlja svoju predanost održivom razvoju i zaštiti okoliša. Pripremamo investiciju za ostvarenje zelene budućnost – instaliranje solarnih panela na krovove naših objekata...

Cromex kompanija, koja se tradicionalno bavi metalnom proizvodnjom, uvodi nove proizvode na tržište – bojlere, spremnike i toplotne pumpe. Predstavljamo vam naše...

logo-final

This was created and is maintained with the financial support of the European Union and the German Federal Ministry for Economic Cooperation and Development (BMZ). Its contents are the sole responsibility of and do not necessarily reflect the views of the EU or the BMZ.

POZOVITE NAS

+387 52 30 40 51
+387 52 30 40 52

POSJETITE NAS

CROMEX d.o.o.
Brezičanski Put bb 79101 Prijedor
Bosna i Hercegovina

RADNO VRIJEME

Pon-Pet od 07:00-16:00h