+387 52 304-050 info@cromex.ba

Budući veliki projekti

Budući veliki projekat - Investicija u nove objekte

U posljednjih 10 godina, Cromex je kontinuirano investirao u restauraciju i izgradnju novih objekata kako bi stvorio prostor za nove mašine i odjele. S početnih 60m2, proširili smo se na 0,7 ha, a potom preuzeli dodatnih 5,2 ha prostora. Danas se Cromex prostire na ukupnoj površini od 5,9 ha.

Sljedeći korak u našem razvoju je ulaganje u dva ključna objekta: Upravnu zgradu i Izložbeni salon. Ovi postojeći objekti, koji već 30 godina nisu bili u upotrebi, trenutno se nalaze u lošem stanju. Posljednje dvije godine radimo na idejnom rješenju ovog projekta, a naš sljedeći cilj je brzo krenuti s detaljnom razradom i realizacijom.

Cromex se posvećuje obnovi i modernizaciji tih objekata kako bismo stvorili prostor koji će biti istinski predstavljanje naše kompanije i pružiti najbolje iskustvo našim posjetiteljima.

Izložbeni salon

Cromex intenzivno radi na inovaciji novih proizvoda i kao dio tog razvoja, usmjereni smo na otvaranje izložbenog salona. Za tu svrhu, odabrali smo jedan postojeći objekt koji se nalazi neposredno uz magistralu, a nekada je služio kao diskont/trgovina.

Unatoč tome što objekt dugo nije bio u upotrebi, njegova izvrsna lokacija čini ga savršenim za ovu novu namjenu. Prema idejnom rješenju, izložbeni salon će biti kombiniran s kafićem. Ova odluka proizlazi iz činjenice da cijeli industrijski kompleks Cromex, zajedno s okolnim objektima, trenutno nema odgovarajući prostor za kafić koji bi bio na usluzi radnicima i drugim korisnicima.

Naš cilj je stvoriti moderno i privlačno okruženje u izložbenom salonu, koje će istovremeno zadovoljiti potrebe naših posjetitelja za prostorom za opuštanje i kvalitetnom kafić uslugom.

Upravna zgrada - Administracija

U srcu prijedorske regije, nekadašnji glavni skladišni prostor koji je služio čitavoj regiji, pa i šire, bio je Velepromet. Smješten na magistralnom putu Banja Luka – Novi Grad, Velepromet je postao ključan prostor za Cromex, omogućavajući nam da proširimo i organiziramo naše odjele i mašine u njegovim halama.

Na čelu našeg industrijskog kompleksa nalazi se upravna zgrada koja, također, nije bila u upotrebi dugi niz godina. Cromex je u planu osvježiti ovaj prostor novim funkcijama kako bi ga prilagodili potrebama današnjeg poslovanja. Obnova upravne zgrade uključuje stvaranje administrativnog prostora s modernim kancelarijama i konferencijskim prostorijama, prostora za prezentacije, inovativni centar, dočekivni prostor s info pultom, te osiguravanje prenoćišta i apartmana za naše posjetitelje. Uz to, planiramo stvoriti zeleni atrijum/park koji će doprinijeti prijatnom i održivom okruženju našeg kompleksa.

Cromex ima viziju transformirati ovaj industrijski kompleks u moderno središte inovacija i poslovanja, pružajući prostor i sadržaje koji podržavaju rast i napredak naše kompanije.

Pročitajte

U posljednjih 10 godina, Cromex je kontinuirano investirao u restauraciju i izgradnju novih objekata kako bi stvorio prostor za nove mašine i odjele. S početnih 60m2, proširili smo se na 0,7 ha, a potom preuzeli dodatnih 5,2...

U posljednjih 10 godina, Cromex je kontinuirano investirao u restauraciju i izgradnju novih objekata kako bi stvorio prostor za nove mašine i odjele. S početnih 60m2, proširili smo se na 0,7 ha, a potom preuzeli dodatnih 5,2...

Cromex nastavlja svoju predanost održivom razvoju i zaštiti okoliša. Pripremamo investiciju za ostvarenje zelene budućnost – instaliranje solarnih panela na krovove naših objekata...

Cromex kompanija, koja se tradicionalno bavi metalnom proizvodnjom, uvodi nove proizvode na tržište – bojlere, spremnike i toplotne pumpe. Predstavljamo vam naše...

logo-final

This was created and is maintained with the financial support of the European Union and the German Federal Ministry for Economic Cooperation and Development (BMZ). Its contents are the sole responsibility of and do not necessarily reflect the views of the EU or the BMZ.

POZOVITE NAS

+387 52 30 40 51
+387 52 30 40 52

POSJETITE NAS

CROMEX d.o.o.
Brezičanski Put bb 79101 Prijedor
Bosna i Hercegovina

RADNO VRIJEME

Pon-Pet od 07:00-16:00h